بهترین برنج ایرانی
رژیم غذایی برنجی معمولاً توسط همه مردم در سراسر کشور استفاده می شود. برنج بعد از گندم دومین محصول مهم غذایی است. انواع برنج در کشورهای مختلف کشت می شوند. اما برنج ایرانی دارای عطر و طعم مطبوع است. برنج های زیادی در بازار وجود دارند اما برنج ایرانی از مرغوبیت زیادی برخوردار است اما قیمت برنج ایرانی نسبت به برنج های کشورهای دیگر بالاتر است به همین دلیل بسیاری از تجاران برنج، سعی در دستکاری آن دارند.
با این وجود تشخیص بهترین برنج ایرانی مرغوب باکیفیت بسیار سخت شده است. پس هنگام خرید برنج باید بتوانید برنج مرغوب را از برنج نامرغوب تشخیص دهید. با هالین شاپ همراه باشید تا به شما در خرید بهترین نوع برنج ایرانی کمک کنیم. و انواع برنج ایرانی را به شما معرفی کنیم.
خرید بهترین برنج ایرانی
برای خرید بهترین برنج ایرانی می توانید از فروشگاههای مواد غذایی معتبر برنج مرغوب مورد نظر را تهیه کنید و یا از فروشگاههای آنلاین معتبر برنج دلخواه خود را تهیه نمایید. ما نیز در اینجا 31 مدل از برنج ایرانی را به شما معرفی می کنیم تا بتوانید در بین انواع برنج ایرانی، بهترین برنج ایرانی دلخواه خود را خریداری نمایید.
برنج قهوه ای هاتی کارا مقدار 2000 گرم
- رنگ برنج: قهوهای
- نوع برنج : ساده
- وزن: 2 کیلوگرم
- اندازه دانه: دانه کامل- فاقد گلوتن و مواد حساسیتزا
- فاقد چربیهای اشباع
برنج ایرانی هاشمی ممتاز معطر محسن – 10 کیلوگرم
- رنگ برنج: سفید
- نوع برنج: ساده
- اندازه دانه: دانه کامل
- وزن: 10 کیلوگرم
- ارگانیک: خیر
برنج نیم دانه هاشمی عطری گیلان کشت – 10 کیلوگرم
مطالب مرتبط: بهترین عسل طبیعی برنج ایرانی به دلیل کیفیت بالا و عطر و بوی مطبوع از پرطرفدارترین برنج ها در دنیا می باشد و از لحاظ قیمت نیز با برنج های خارجی تفاوت دارد به همین دلیل بعضی از صادر کنندگان برنج سعی می کنند برنج بی کیفیت را با برنج با کیفیت ایرانی قاطی کنند. این نوع برنج در ایران به برنج قاطی یا برنج مخلوط مشهور است. برای برنج قاطی برنج های کهنه، دانه شکسته، خارجی و برنج های بدون کیفیت را با هم مخلوط می کنند. بعضی وقتها خریداران نمیتوانند برنج قاطی را از برنج مرغوب تشخیص دهند. برنج ایرانی به دلیل اینکه در مناطق مختلف ایران کشت می شود از نظر طعم و بو نیز متفاوت است. برنج صدری در گیلان و برخی دیگر از مناطق کشور کشت میشود. و برنج ایرانی همچنین انواع مختلفی دارد از جمله هاشمی، دمسیاه، دمسفید، دمزرد، دمسرخ، سالاری، حسن سرایی، علی کاظمی، و شاه پسند از انواع برنج صدری هستند. برنج طارم که بیشتر در مازندران کشت میشود نسبت به برنج صدری کوتاه تر و چاق تر است اما عطر و طعم بیشتری دارد. دیلمانی، رشتی، امیری، محلی، موسی، سنگ، اعلمی، عنبربو، حسنی، غریب، محمدی، گرده، و بینام، از انواع برنج طارم می باشند. در سال های اخیر برنج های دیگری هم کشت شده که از انواع آن ها می توان خزر، فجر، نعمت، ندا، هراز و شفق را نام برد. این برنج ها عطر و طعم کمتری دارند اما خوشپخت و خوش خوراک هستند. مطالب مرتبط: بهترین قرص ماشین ظرفشویی اصل کاشت برنج در نوبت اول یا کشت اول در تمامی شهرهای ایران در فروردین شروع میشود. در این ماه ابتدا بذر برنج را آماده و علف های هرز مربوط به شالیزارها را از بین می برند و برنج را می کارند و در ابتدای تیرماه برنج را برداشت می کنند. اما نوع برنج نیز در تعیین زمان برداشت برنج تاثیر می گذارد. برنج کشت دوم یا دوباره کشت به برنج هایی گفته میشود که کاشت آنها بعد از برداشت کشت اول انجام می شود. و در فصل پاییز و ماه آبان بهره برداری می شود. در اکثر استانها به جز استان گیلان و گلستان تمام استان ها امکان کشت دوم را دارند. کشت دوم به دلیل نیاز به آب فراوان فقط به شهرهای بابلسر و فریدون کنار داده شده است. برای تشخیص بهترین برنج ایرانی راههای زیادی وجود دارد که چند مورد را ذکر می کنیم. برنج هنگام برداشت دارای رطوبت است این رطوبت برنج باید گرفته شود چون برنج اگر مرطوب باشد هم زود خراب می شود و کپک می زند و نگهداری آن سخت است و هم برای پخت مناسب نیست. برنج مرطوب حشرات به راحتی در آن نفوذ می کنند. برنج را بعد از برداشت باید به کارخانه ببرند و در برابر حرارت مناسب خشک شود. میزان حرارت برای خشک شدن برنج بسیار مهم است. برنجی که خشک نشده باشد پوک است. برای تشخیص اینکه برنج خوب خشک شده است یا نه باید آن را در لای دندان بگذارید اگر خوب خشک شده باشد به راحتی نمی شکند. برنج مرغوب یکدست است و دانه های شکسته در آن وجود ندارند. هرچه برنج یکدست تر باشد. از مرغوبیت بالاتری برخوردار است. برنج ایرانی مرغوب باید ظاهر زیبا و یکدست داشته باشد و نباید دارای ترک و شکننده باشد. برنج هایی که در معرض هوای سرد قرار می گیرند شکننده می شوند. برنج های اصیل ایرانی دارای ظاهری بلوری هستند و مانند برنج های نامرغوب خارجی دارای ظاهر مات نیستند. بهترین برنج های ایرانی از نظر ظاهر از برنج های هندی و پاکستانی کوتاه تر هستند. و همچنین برعکس برنج های هندی و پاکستانی که رنگ کدری دارند برنج های ایرانی دارای رنگ سفید هستند. برنج های مرغوب ایرانی از عطر و طعم خوبی برخوردار هستند. که به راحتی می توان با طعم و عطر آن ها از برنج های نامرغوب خارجی و پرمحصول ایرانی تشخیص داده شوند. برای تشخیص برنج قاطی می توانید برنج را در ظرفی حاوی آب و نمک بریزید تا برنج های سنگین و با کیفیت ته نشین شوند و برنج های بی کیفیت بالا بیایند. اگر برنج هایی که خریداری کردیم دو دستگی داشته باشند، یا چند نوع باشد این برنج قاطی است. برنج های ایرانی یکدست و یکرنگ و یک اندازه هستند. برنج های ایرانی گونه های مختلفی دارند، به همین دلیل در شکل و اندازه و طعم نیز متفاوت هستند. مثلا برنج صدری، دارای ظاهری کشیده و رنگ آن سفید مایل به کرم و شکل قلمی دارد. اما برنج طارم دانه هایی کوتاه و تپل دارد. از نظر پخت برنج صدری خوش پخت تر و مجلسی تر است اما عطر و بوی برنج طارم بیشتری است. برنج های قاطی یک شکل نیستند، و رنگ آن ها نیز متفاوت است برنج های کهنه رنگ تیره تری دارند. هنگام پخت نیز اگر برنج قاتی باشد تمام برنج ها مانند هم پخته نمی شود. بعضی از برنج ها حالت نیمه پخته باقی می مانند. هنگام خوردن نیز می توانید متوجه یک دست نبودن آن شویم. نتیجه گیری برنج غذای اصلی سفره هر ایرانی است همه ما روزانه حداقل یک بار برنج در وعده غذایی خود مصرف می کنیم. بیشتر غذاهای ایرانی مستقیم یا غیر مستقیم با برنج در ارتباط هستند. برنجی که در ایران کشت می شود 5 نوع است که هر کدام عطر و طعم و بو و شکل مخصوص به خود را دارند. در این مقاله سعی کردیم نکاتی را برای انتخاب بهترین برنج ایرانی را برای شما ذکر کردیم. امیدوارم به کمک این مطالب بتوانید انواع برنج ایرانی مورد علاقه خود را تهیه کنید. از شما می خواهیم اگر در مورد خرید برنج تجربه ای دارید تجربه خود را در بخش نظرات برای ما بنویسید.
برنج ایرانی صدری دم سیاه عطری گیلان کشت مقدار 5 کیلوگرم
برنج نیم دانه هاشمی آقاجانیان وزن 10 کیلوگرم
برنج هاشمی درجه یک زرین دانه زنگبار – 10 کیلوگرم
برنج فجر آقامیر – 5 کیلوگرم
بهترین برنج ایرانی صدری دم سیاه دودی گیلان کشت – 10 کیلوگرم
برنج مجلسی – 5 کیلوگرم
برنج قهوه ای ارگانیک آبگینه – 800 گرم
برنج ایرانی برنج قهوه ای گلستان مقدار 900 گرم
برنج هاشمی درجه یک زرین دانه زنگبار – 5 کیلوگرم
برنج دمسیاه حاج تبارک اله کریمی – 5 کیلوگرم
برنج ایرانی پردیس مقدار 5 کیلوگرم
برنج ممتاز هاشمی پردیس – 10 کیلوگرم
برنج نیم دانه مهماندوست مقدار 2.5 کیلوگرم
برنج پردیس – 5 کیلوگرم
برنج ایرانی محلی عنبربو زرین دانه زنگبار – 10 کیلوگرم
برنج دمسیاه درجه یک آقاجانیان – 10 کیلوگرم
برنج پردیس – 10 کیلوگرم
برنج ایرانی دمسیاه درجه یک آقاجانیان – 5 کیلوگرم
برنج طارم معطر حاج تبارک الله کريمی – 5 کيلوگرم
برنج هاشمی ممتاز پردیس وزن 4.5 کیلوگرم
برنج هاشمی گیلانه – ۱۰ کیلوگرم
برنج هاشمی گلستان – 10 کیلوگرم
برنج طارم هاشمی ممتاز طبیعت – 5 کیلوگرم
برنج قهوه ای سبوسان چتوک-2.5 کیلو گرم
برنج طارم ممتاز گلستان – 4.5 کیلوگرم
برنج فجر هایلی – 10 کیلو گرم
برنج طارم هاشمی ممتاز طبیعت – 10 کیلوگرم
برنج ایرانی طارم ممتاز گلستان وزن 10 کیلوگرم
روش تشخیص برنج یکدست و برنج مخلوط
بهترین برنج ایرانی چیه؟
انواع برنج ایرانی خوب
تفاوت برنج ایرانی چین اول و چین دوم؟
برنج کشت اول چیست؟
مزایای برنج کشت اول
برنج کشت دوم چیست؟
مزایای برنج کشت دوم
معایب برنج کشت دوم
راههای تشخیص بهترین برنج ایرانی
خشک بودن برنج
یک دست بودن برنج ایرانی
ظاهر برنج
بلوری بودن برنج
اندازه برنج
عطر و طعم برنج
خصوصیات برنج قاطی